Wie zijn we

Wie zijn we

Voordat Tom Gyselinck zijn eigen zaak startte had hij reeds meer dan 8 jaar ervaring in de wereld van sanitair en centrale verwarming.

Intussen is Gyselinck Installaties een gevestigde waarde in de streek. De firma specialiseerde zich in centrale verwarming, warmtepompen, elektrische installaties, sanitair, ventilatie en regenwaterrecuperatie.

Door de ruime vakkennis van Tom heeft u voor veel zaken slechts één aanspreekpunt nodig, wat het voor u als klant makkelijker en voordeliger maakt.

 

Gyselinck Installaties dat is tevens een groep van 6 gedreven medewerkers met voldoende kennis en ervaring die samen zorgen voor uw nieuwbouw, uw renovaties groot en klein of totaalproject.

Neem gerust een kijkje op onze site, dan ontdekt u alle terreinen waar we actief zijn. 

We werken steeds met kwaliteitsmaterialen die een goede en duurzame werking garanderen.

Loopt er toch iets mis?
Dan zijn we er altijd om u, uw familie of uw bedrijf te helpen. U denkt mss: ‘Dat is misschien vlug gezegd’. Maar we verzekeren u: service na verkoop dragen wij hoog in het vaandel.

Gyselinck Installaties is trouwens meer dan gewoon een bedrijf dat zaken verkoopt en installeert. Wij zorgen voor alles. Coördineren de verschillende afdelingen en regelen indien nodig het papierwerk.
Meer zelfs!
Nog voordat u beslist om met ons in zee te gaan, geven wij u graag advies omtrent uw energieverbruik of beter gezegd uw energiebesparing.
Want daar gaat het dezer dagen veelal om.
Energieprijzen schieten de hoogte in!  Wij echter, helpen u uw energiefactuur te doen dalen. Als u dus wil besparen zonder aan comfort in te boeten, dan moet u bij Gyselinck Installaties zijn.

 

 

Wij werken met deze gekende merken